Spectaculaire theatershow van Anubis

Voor het eerst in de geschiedenis staan De Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg samen op het podium en dit maakt de nieuwe theatershow spectaculairder dan ooit! Een belevenis vol mysterie, avontuur en humor zoals de echte Anubis fan gewend is met natuurlijk swingende Anubis hits. De theatershow beleeft haar première op zondag 18 december 2011 om 19.00 uur in het De La Mar Theater in Amsterdam.

De droom van de Anubis fans wordt waargemaakt met het samenbrengen van de waanzinnig populaire huidige én oorspronkelijke bewoners. Zonder het van elkaar te weten worden de hoofdrolspelers bij elkaar geroepen in het bekendste huis van de lage landen: Het Huis Anubis. Ze krijgen de opdracht een ultiem mysterie te ontrafelen. Alleen wanneer alle bewoners samenwerken, kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen. Maar daar hebben ze ook jullie hulp bij nodig!

Lukt het hen om deze moeilijke opdracht te volbrengen? Iedereen zal op zijn eigen manier een steentje bijdragen aan dit avontuur. Wil je lachen om de moppen van Marcel of de gekke uitspattingen van Amber en Appie? Op onderzoek gaan met slimme Sterre en Pim of liever wegdromen bij Fabian en Raphael?

Grijp dan nu je kans en kom kijken naar ‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’. De Vijf van het Magische Zwaard en De Club van de Oude Wilg wachten op jou. De theathershow speelt vanaf 16 december 2011 tot 4 maar 2012 door heel nederland. Voor meer informatie kijkt u op www.studio100.nl

Lees ook:
10 Jaar Studio 100 Zomerfestival
Stoere brillen van Mega Mindy en Piet Piraat
DVD-release ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ was een sprookjesfeest

Share

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Theatershow Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

Vol spanning reizen we af van Eindhoven naar Breda. De meiden gaan voor het eerst …

Share
Share