Musical dream in Duinrell

Hou je van theather en ben je dol op attracties? Neem deze zomer dan een kijkje in Duinrell naast vele attracties is er op Duinrell een nieuwe zomershow Musical Dream 2012.

Musical Dream 2012
Mark van Haasteren, alias de Musical Man, probeert opnieuw auditie te doen om deel te mogen uitmaken van de cast van deze wervelende zomershow.

Bij binnenkomst in het theater is het duidelijk dat er een auditie aan de gang is. De kandidaten zijn aan het rekken en strekken totdat ze tot de orde worden geroepen en de auditie start.

De cast neemt het publiek hierna in willekeurige volgorde mee  langs bekende populaire musicals als Mary Poppins, The Lion King, The Sound of Music, 42nd Street, Dirty Dancing, Hair, Chicago en We will rock you.  En ook The little Mermaid ontbreekt niet. Allemaal bekende nummers die iedereen kan meezingen!

Het belooft een groot muzikaal feest te worden dat eindigt met een spetterende finale… “One” uit Chorus Line waarin de gehele cast schittert en die cast bestaat uit: Anneke van Meurs, Joline Wortelboer, Ferry de Graaf, Mark van Haasteren, Myron van Eijk, Lisanne van Sonsbeek, Merle Koorman, Lisanne Lunenburg, Patty van der Vlugt, Eline van Roosemalen en Zippy Cordeau.

De zomershow is vanaf vandaag tot en met 26 augustus drie keer per dag te zien in het zomertheather van Duinrell.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share