Officiële groepsfoto van onze 50-jarige Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, hun dinergasten en al het aanwezige publiek op de Dam

Amsterdam, 28 april 2017: De een dag eerder 50 jaar geworden koning, dineert met 150 gasten die allemaal een kroonjaar bereikten op dezelfde dag in het Paleis op de Dam. Na afloop van het diner gingen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima samen met hun dinergasten en al het aanwezige publiek op de Dam ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Koning op de foto, een “usfie” noemde onze koning dit. Het resultaat staat hieronder:

Beeld (ook geplaatst in de header): © RVD / Rafaël Redczus van Berkel

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …