Film The Boss Baby op DVD en Blu-Ray [recensie]

Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie. DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Met in de Nederlandse versie de stemmen van:
Guido Weijers – The Boss Baby
Stijn van der Plas – Tim
Buddy Vedder – Voice-over
Dionne Slagter (OnneDi) – Stewardess

Recensie
Wat nou wanneer puppy’s altijd jong blijven, altijd puppy? Dan zou er teveel liefde naar de puppy’s gaan en te weinig naar baby’s en kinderen. En dat mag niet gebeuren, dus gaat The Boss Baby op geheime missie.

Als baby komt hij in een gezin met een vader, moeder en grote broer. Die grote broer, Tim, vindt het maar niks. Hij was prima tevreden met het gezin zoals het was. En wanneer hij er achter komt dat The Boss Baby helemaal geen gewone baby is (en verder niemand anders het doorheeft), heeft hij helemaal een probleem.

Om van zijn baby-broertje af te komen, besluit Tim hem te helpen bij zijn missie. Maar… Loopt dat allemaal wel af zoals de broertjes denken?

Heerlijk veel fantasie dus, en hoewel je in films uiteraard ver kunt gaan bij het verzinnen van verhalen, zijn in deze film zowel de bijzondere verhaallijn van The Boss Baby en zijn missie als de fantasieën van Tim verwerkt, waarbij deze soms prachtig overlappen. Erg goed gedaan!

De hele film is leuk, met grapjes voor kinderen maar ook humor voor volwassenen. Echt een film om meerdere malen met het hele gezin te bekijken! En dat kan nu, wat de ruim anderhalf uur durende film is nu uit op DVD en Blu-Ray. Klik hier om de verschillende versies te bekijken >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De kerstkaart van het Koninklijk gezin

Ons koningshuis was in mei 2021 al bezig met de kerstkaart! Ze doen het daarmee …