Wie heeft de dikste billen?

In het circus doet iedereen zijn knapste kunstje. Welk artiest heeft de puntigste neus, de kliederigste handen, de dikste billen?

Recensie
Wie heeft de dikste billen? is een prachtig prentenboek. Op elke bladzijde moet je het antwoord op een vraag in de illustratie zoeken. Vragen zoals; Wie heeft de dunste benen? en Wie heeft de langtse oren? komen aan bod. Op deze manier leren jonge kinderen begrippen zoals langste, dunste, dikste enz. Niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg leerzaam. De illustraties zijn grappig en fantasievol. Op elke bladzijde valt genoeg te beleven om zelf hele verhalen te verzinnen. En op de laatste pagina staan alle figuren die je moest zoeken, nog een keer afgebeeld. Zo kunnen kinderen zelf controleren of ze de juiste figuur hebben aangewezen.

Peuters en kleuters zullen dit boek zeker heel erg leuk vinden. De tekeningen zijn grappig en op elke bladzijde is er heel veel te zien. Wie heeft de dikste billen? staat garant voor uren kijkplezier.

Wie heeft de dikste billen? – Marijke ten Cate
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …