Hype X Bugaboo Neon

Hype Kappers zijn de samenwerking aangegaan met het mobiliteitsmerk Bugaboo. Ze zullen in de zomer dé trendzetters zijn op dit gebied.Ze hebben namelijk sinds eind mei een nieuwe special op de markt: de Bugaboo Neon. Deze valt op door zijn felle Neon kleuren waar je duidelijk niet meer omheen kunt en is erg trendy. Zij hebben ter introductie van hun samenwerking en dit product een event georganiseerd op 28 juni 2012 van 18:00 tot 21:00. Op deze dag zal namelijk het ‘Pop Your Neon event’ plaatsvinden in de Hype store in Amsterdam. Op deze avond zal er en Hype x Bubaboo Tombola met twee hoofdprijzen zijn. Je maakt dan kans op zo een hippe Bugaboo Neon of een jaar lang gratis Cut&Style behandelingen bij Hype!

De prijzen zullen er sowieso uitgaan en daarbij zal het ook nog eens een gezellig feestje worden. Naast de Tombola kun je er namelijk ook terecht om gezellig een drankje te doen en te genieten van de muziek! Toch niet gewonnen? Niet getreurd, de Bugaboo Neon is ook gewoon online te bestellen. Zo loop je er in de zomer van 2012 helemaal in stijl bij!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Mannen shoppen fanatieker dan vrouwen bij zwangerschap

Dit had je waarschijnlijk niet verwacht. Als het gaat om kopen van babyspullen tijdens een …

Share
Share