Vrouwen zonder genade – Camilla Läckberg

Een mooi gebonden boekje, 160 pagina’s. Prima dus voor een regenachtige avond, zeker wanneer ik lees waar het over gaat!

Inhoud
Ingrid heeft haar veelbelovende carrière als journalist opgegeven toen haar man hoofdredacteur werd bij een grote krant. Nu heeft ze ontdekt dat hij vreemdgaat. Birgitta, een basisschoollerares, slaat doktersafspraken over omdat haar man haar mishandelt. De Russische Victoria ontmoette haar Zweedse man online en emigreerde, maar hij is niet zo zorgzaam als hij leek. Ingrid, Birgitta en Victoria zijn totaal verschillend, maar hebben één ding gemeen: ze zitten vast in een desastreus huwelijk. Online spreken ze af ieder één echtgenoot te vermoorden, maar dat plan neemt een onverwachte wending…

Vrouwen zonder genade – Camilla Läckberg | gebonden, 160 p. | ISBN: 9789044356274 | € 17.99 | The House of Books

Bespreking
Ik vind het wel goed verzonnen: drie vrouwen die alle drie hun redenen hebben om hun man te vermoorden, maar die dat niet zelf doen maar door een onbekende laten doen. Niet voor geld, maar voor een tegenprestatie: ook een moord plegen. Een bijzondere driehoeksverhouding 😉

Qua redenen om iemand te vermoorden (is er die eigenlijk sowieso?) vind ik niet alle drie de motieven even sterk, maar het boek leest heerlijk weg en is echt leuk om te lezen. Aanrader dus, aangezien we toch geen strenge winter hebben, voor een van de vele regenachtige avonden!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Een fatale leugen [bespreking]

Wat begint als een leugentje tegen de politie, wordt een nachtmerrie wanneer degene die Lucy …