Cool Maker Kumi Kreator – zelf armbandjes vlechten met een ‘machine’ [review]

Oh help, ik vind het er altijd zo enorm ingewikkeld uitzien wanneer ik een pakket zoals de Cool Maker Kumi Kreator zie. Maar mijn dochter is meteen enthousiast. Ik ben erg benieuwd hoe eenvoudig het zal blijken…

Informatie
Maak in een handomdraai gave armbandjes met jouw beste vriendinnen met de Cool Maker Kumi Kreator. De machine vlecht de armbandjes op een magische wijze voor jouw ogen! Laad de machine met de gekleurde draden, draai en binnen een minuut heb je jouw vriendschapsarmbandjes gevlochten. Bekijk op bol.comMaak tot wel tien verschillende stijlvolle armbandjes!

Bespreking
Mijn dochter is een echt ‘knutselkind’. ook nu ze ‘al’ 12 jaar is, vindt ze het leuk om zelf dingen te maken. Voor zichzelf en voor anderen. De Cool Maker Kumi Kreator geeft haar de mogelijkheid om dat op een hele leuke manier te doen, met prima resultaat!

Zoals ik al aangaf, vind ik dit soort pakketten er altijd ingewikkeld uitzien. Mijn dochter heeft daar geen last van en begint gewoon systematisch met uitpakken en klaarzetten. In no-time heeft ze de juiste klosjes voor de eerste armband uitgezocht en geïnstalleerd. Erg knap van haar (vind ik).

Door aan een schrijf te draaien, vlecht de Kumi Kreator de verschillende draden door elkaar. Het resultaat is een vrolijk en stevige armband, die je zelf af moet maken door de eindjes vast te maken met een plakrandje en er een sluiting aan te maken.

Er zitten verschillende ‘patronen’ bij deze zet. Voor mij maakt mijn dochter een patroon waardoor ik een blauwe armband krijg met roze hartjes. Mooi!

Je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie op de patronen los laten. Na het maken van enkele armbanden, wordt het mijn dochter duidelijk hoe het systeem werkt en kan ze ook zelf inschatten wat het eindresultaat wordt wanneer ze andere kleuren op een bepaalde manier inzet.

Met deze set kun je in totaal 10 armbanden maken. Voldoende om jezelf en je vriendinnen (en je moeder..) mee te verwennen. Gelukkig zijn er ook nog navul-sets te koop waardoor de Kreator zelf niet ongebruikt in de kast hoeft te blijven staan.

Enig minpuntje is dat de sluitingen bij intensief dragen van de armbanden, los gaan raken. Die zijn dan wel weer opnieuw vast te maken, dus wanneer je ze niet kwijt raakt is het geen probleem. Verder is het een top-set van goede kwaliteit. Goed te gebruiken met prima resultaat: aanrader!

De Kumi-Kreator bekijk / bestel je hier >>>>

Voor navul-sets, klik hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Zo kleed je je eettafel gezellig aan voor het kerstdiner

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekent: het kerstdiner! Mag jij dit jaar …

Share
Share