Wii Nickelodeon Dance

Dans, zing en beweeg op je favoriete nummers met Dora, Diëgo, The Backyardigans en The Fresh Beat Band!

Recensie
De Wii Nickelodeon Dance bevat 30 songs, gezongen door de populaire Nickelodeon-personages. Op je favoriete songs kun je dansen en fitnessen. Uiteraard zijn er 3 verschillende niveaus waarop je kunt spelen; Eerste stapjes, Soepel swingen en Vrolijk voetenwerk. Hierbij bestaat Eerste stapjes uit simpele danspassen, Soepel swingen bestaat uit meer lastige bewegingen en Vrolijk voetenwerk is best pittig.

Je kunt Wii Nickelodeon Dance alleen of met z’n tweeën spelen. Je kunt sterren verdienen door de bewegingen goed mee te doen. Dit is vooral leuk als je met z’n tweeën speelt, omdat je dan tegen elkaar kunt strijden om de meeste sterren te verdienen.
Een paar songs staan in het begin op slot. Deze songs kun je vrij spelen door genoeg sterren te verdienen in de 3 niveaus. Een extra leuke uitdaging dus om deze songs vrij te krijgen.

Mijn kinderen van 3 jaar en 6 jaar waren gelijk helemaal verzot op Wii Nickelodeon  Dance. Ze deden direct ijverig mee met de verschillende dansen en songs. Uiteraard moesten mijn man en ik er ook aan geloven. En ik moet toegeven; het was ontzettend leuk om te doen. Op deze manier kun je op een leuke manier aan je conditie werken. En het is ook nog gezellig ook als je dit samen met je kinderen en/of partner doet.
Tijdens het spelen van de Wii Nickelodeon Dance viel het me op dat mijn kinderen het bijna nog beter doen dan mijn man en ik. Ze houden het langer vol en zijn zeer gedreven om de bewegingen zo goed mogelijk na te doen.
De Wii Nickelodeon Dance is dan ook niet alleen leuk voor kinderen, maar leuk voor het hele gezin. Op deze manier zijn de kinderen volop in beweging. Daardoor is het helemaal niet erg als ze eens op een regenachtige dag de hele middag actief bezig zijn op de Wii.

Bestel dit artikel hier via Bol.com >>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Just Dance 2017 [recensie]

Roep je familie en vrienden bij elkaar want het is tijd om te dansen! De …