Vrouw en Passie Magazine

Vrouw en passie is een magazine voor ondernemende vrouwen. Josje Feller bedacht tijdens haar zwangerschap het concept voor Vrouw&Passie. Josje: “Ik deelde mijn idee om een website te maken om vrouwen te inspireren met mijn partner Anthony en die vond het meteen een goed plan. Ik schreef het plan, hij maakte de website en 25 mei 2010 ging die online. In oktober 2010 organiseerden we de eerste Powerdag met Annemarie van Gaal en ruim 700 deelnemers. Na dit succes durfden wij ook onze droom waar te maken en zetten we Vrouw&Passie Magazine op, dat inmiddels 4 keer per jaar verschijnt en in een groeiend aantal winkels te verkrijgen is. Inmiddels organiseren we jaarlijks de Powerdag, Droomdag, BewustZijn en de Bijzondere Verhalen Beurs (deze laatste samen met Esther Jacobs).”

Recensie:
Een sprekende cover is mijn eerste indruk, en dat het sprekend is dat blijkt verderop in het magazine. Een magazine met maar liefst 106 pagina’s, vol met columns,  interviews, , tips, astrologie, reizen en stijlicoon. Als zelfstandig onderneemster vind ik het erg leuk te lezen hoe andere ondernemers in het “vak” zijn gerold, waarom ze gekozen hebben om zelfstandig te worden en wat ze precies betekenen in de samenleving. De foto’s zijn sprekend en opvallend. Soms iets te overheersend wat betreft het verhaal, maar in de meeste gevallen zeker niet storend. De tips die het magazine biedt, zijn variërend en nuttig.

Het is wel echt een doelgroep magazine, dus als je geen ondernemende vrouw bent, dan spreekt het je veel minder aan. Een ontzettend mooi magazine die echt zelfstandige vrouwen inspireert.

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Henry! [recensie]

Nederland, begin jaren zestig. De welvaart groeit en twintiger Henry Imholz, wereldburger en zoon van …

Share
Share