(Niet) nieuw: Hero Baby

Screenshot 2014-03-07 at 12.53.08Alles is hetzelfde gebleven: de inhoud, de kwaliteit, de plaats in de supermarkt, maar toch is er iets veranderd: Friso babyvoeding heet voortaan Hero Baby. En dit schattige beertje is het nieuwe symbool wat terug te vinden is op alle producten in de baby-voeding van Hero.

Hero is van oorsprong een Nederlands bedrijf wat bij de moeders van mijn generatie vooral bekend was van de jam en de frisdranken, maar inmiddels hebben ze een grote verscheidenheid aan producten waaronder sinds 2007  flesvoeding die verkocht werd als Friso voeding.

Inmiddels  produceren ze voor meer dan twintig landen flesvoeding en werd het tijd om hun eigen naam aan hun productenlijn te gaan verbinden.

Screenshot 2014-03-10 at 17.22.53

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

The Color Run HERO TOUR voor de laatste keer in Nederland

Op zondag 9 september 2018 kunnen duizenden helden voor de allerlaatste keer zich onderdompelen in …

Share
Share