Nurdys tellen

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10… Nurdys!
Nurdys zijn vrolijke dieren met veel humor. Ze zijn opvallend en kleurrijk en 100% Dutch design. Ontwerpster Ellen Langendam bedacht en ontwierp de figuurtjes. Door het coole ontwerp en de heldere kleuren spreken de Nurdys zowel jong als oud aan.

Recensie
Vrolijke zijn ze zeker, de Nurdys! Op de eerste pagina van het boekje vind je… een Nurdy. Op de negen volgende pagina’s komt er steeds een Nurdy bij en zo tel je samen met je peuter tot tien. Maar er is nog veel meer te tellen in dit kleurrijke peuterboek: ogen, neuzen, voeten, oren, kleuren enzovoort. Door de vrolijke kleuren en grappige diertjes vinden de meiden het ook een erg leuk boekje om zelf te lezen en te bekijken!

Nurdys tellen – Ellen Langendam
Peuterboek, hardcover, Uitgeverij Pimento
Bestel hier via Bol.com>>

About Eefke

eefkebouwmeister@gmail.com'
‘81, vrouw, dol op mijn drie meiden van net 1jaar, 2,5 en 4 jaar, altijd een camera in m’n hand & schrijfblok in mijn tas, skiën, gek op feestjes & uitgebreid tafelen met lieve vrienden & goede wijn

Check Also

Het stranddagboek – Emily Henry

January is een hopeloze romanticus die vertelt over haar leven alsof ze in haar eigen …