Wie mag er gratis naar de nieuwe film Pluisje: durf te vliegen?

Persoonlijk vind ik dit de leukste winacties: winacties waarvoor je echt iets moet doen. In dit geval werden kinderen aan het werk gezet om tekeningen te maken. We kregen prachtige foto’s toegestuurd. Helaas hebben we er een aantal moeten diskwalificeren omdat ze niet aan de voorwaarden voldeden (het waren geen nieuwe / zelfgemaakte inzendingen). Uit de overgebleven kunstwerken hebben we een keuze gemaakt:

Onderstaande 4 tekeningen / knutselwerken hebben allemaal  twee vrijkaartjes gewonnen!

Alle onderstaande tekeningen worden dus beloond met 2 vrijkaartjes. Gefeliciteerd Talitha, Florian, Mats en Elise. Ik ben benieuwd of jullie moeder met jullie mee mag! In ieder geval alvast veel plezier bij de leuke film Pluisje: durf te vliegen. De vrijkaartjes worden binnenkort naar jullie opgestuurd.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …