Verschrikkelijke Ikke (en de rest kan stikke)

Op 13 oktober komt er een nieuwe familiefilm in de bioscoop van de producent van Ice Age. VERSCHRIKKELIJKE IKKE (en de rest kan stikke) is een coole animatiefilm in adembenemend 3D die in de VS al meer dan 240 miljoen dollar heeft opgebracht en in Nederland ook een grote hit belooft te worden! In de Nederlands gesproken versie hoor je o.a. Jon van Eerd, Patricia Paay en Eddy Zoey.

Het verhaal
Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan te stelen (Ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Voor meer informatie, kijk op www.despicableme.nl

Lees ook:
Megamind, de nieuwste film van Dreamworks
Toy Story 3: Wat als kinderen groot zijn?
Hoera, een nieuwe Shrek film

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share