Verschrikkelijke Ikke (en de rest kan stikke)

Op 13 oktober komt er een nieuwe familiefilm in de bioscoop van de producent van Ice Age. VERSCHRIKKELIJKE IKKE (en de rest kan stikke) is een coole animatiefilm in adembenemend 3D die in de VS al meer dan 240 miljoen dollar heeft opgebracht en in Nederland ook een grote hit belooft te worden! In de Nederlands gesproken versie hoor je o.a. Jon van Eerd, Patricia Paay en Eddy Zoey.

Het verhaal
Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan te stelen (Ja, de maan!). Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.

Voor meer informatie, kijk op www.despicableme.nl

Lees ook:
Megamind, de nieuwste film van Dreamworks
Toy Story 3: Wat als kinderen groot zijn?
Hoera, een nieuwe Shrek film

About Elles

elles.veltman@home.nl'
26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen …