copyright: RVD, fotograaf: Wesley de Wit

Zomerse fotosessie 2020

Gelukkig was het droog en kon het gezin van (en met) onze koning in lichte zomerse kleding op de foto tijdens de traditionele fotosessie bij aanvang van de vakantie van het koninklijk gezin. Wat een prachtige foto’s weer van dit mooie gezin. Onze kroonprinses is “al” 16 en steeds zichtbaarder als troonopvolgster op de foto’s. Maar ook is ze “nog maar” 16 en het was dan ook goed om te zien hoe ze de hand van haar moeder vast hield toen het gezin na de fotosessie weg liep.

Hieronder de foto’s van de fotosessie die met Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Catharina-Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane die door de Rijksvoorlichtingsdienst beschikbaar zijn gesteld. Voor alle foto’s geldt: copyright: RVD, fotograaf: Wesley de Wit.

copyright: RVD, fotograaf: Wesley de Wit
copyright: RVD, fotograaf: Wesley de Wit
copyright: RVD, fotograaf: Wesley de Wit

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Motief X – thriller (deel 1 van 2) door Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem is een bekend thriller- en scenarioschrijver. Des te erger dat ik nog niets …