Nieuwe kleuren kinderoveralls

Stoer en Sterk introduceert overalls speciaal ontworpen voor kinderen. De overalls kenmerken zich door hun vernieuwende kleuren, vrolijke prints en veel speelgemak. Zo kunnen kinderen lekker buiten spelen, zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken om vuile kleren.

Buiten spelen staat nog steeds op nummer 1 als het gaat om favoriete bezigheden van kinderen. En – zo zeggen deze kinderen – als we buiten spelen zijn we niet bang om vies te worden (Bron: Qrius, 2010). Daarom introduceerde vorig jaar Stoer en Sterk een collectie overalls speciaal voor kinderen. Nu zijn ze ook verkrijgbaar in 6 nieuwe kleuren: roze, lila, turquoise, appeltjesgroen, dieprood en zwart.

De overalls kenmerken komen met een vrolijke prints op de achterzijde. De prints worden met een speciale techniek gedrukt, zodat ze ook bij heet wassen op de overall blijven zitten. Er is keuze uit een kalfje, kip, paard of vlinders. Maar er zijn ook stoere versies van motorcrossers en tractors.

Meer speelgemak
De Stoer en Sterk overalls bieden kinderen meer speelgemak dan bestaande overalls. Zo zorgt de dubbele sluiting van rits en drukknopen ervoor dat de overall dicht blijft zitten onder het spelen. Handig voor de jongens; de rits kan ook van onderen naar boven open. Raglanmouwen zorgen voor veel bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de overall steekzakken om een pakje drinken of koek mee te nemen.

De overalls zijn verkrijgbaar vanaf maatje 86 – voor baby’s van ongeveer 9 maanden. De kindermaten die daarop volgen zijn: 98, 116, 128, 140 en 164. Kijk voor meer informatie op www.stoerensterk.nl.

Lees ook:
Lekker buitenspelen met Stoer en Sterk
Klimbos Ermelo
Het ideale uitje voor kinderen én ouders

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door …

Share
Share