Waar?

Dieren doen van alles. Maar waar? Waar verstopt de eekhoorn zijn nootjes en waar doet de hond plasje? Kijk maar in dit boek en je komt het te weten!

Een leuk flappenboek, waarin er gezocht kan worden naar waar dieren hun ding doen. Raad je mee? Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Recensie
Waar? is een heel leuk en leerzaam boekje voor jonge kinderen. Kinderen kunnen het antwoord op korte vragen zelf zoeken. Zo staat er bijvoorbeeld “Waar brengt mama vogel die wormen naar toe?” Vervolgens kan het kind een flapje openen, die het antwoord laat zien. Zo leren peuters en kleuters spelenderwijs van alles over dieren.
Naast de vele  flapjes zorgen vrolijke illustraties en heldere kleuren ervoor dat Waar? een boek is wat kinderen steeds weer zullen bekijken.
 
Waar? – Guido van Genechten
Flapjesboek, hardcover, 16 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>
 
 
 
 

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Camouflage – flapjesboek

Flapjesboeken zijn fantastisch om in huis te halen voor jonge kinderen. Samen kijken naar wat …