Isoki 3 in 1 luiertas

Isoki heeft prachtige luxe Reversible trendy luiertassen die aan twee kanten draagbaar zijn. In een handomdraai heb je een luiertas met een andere print of kleur. De 3 in 1 Convertable Slouch heeft aparte componenten die ook separaat te gebruiken zijn. Deze luiertas is zo mooi, dat je hem na de luier tijd nog heel goed te gebruiken als handtas.
De tassen hebben een mooie retro print aan de ene zijde en zijn uni gekleurd aan de andere, waardoor je de tas elke keer weer aan kunt passen aan outfit of humeur; draai hem om en je hebt een andere tas! Deze tassen zijn zeer stevig en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor een moeder aangezien kleine kinderen met vieze handjes altijd in de buurt zijn…

Uniek aan deze tas is dat hij drie aparte componenten die ook separaat gebruikt kunnen worden:

  • Een dubbelzijdig tasje, handig om bv luiers, kleding, speelgoed etc. in op te bergen. Aan dit tasje zit ook een handvat.
  • Apart geïsoleerd tasje met twee vakken. Speciaal om twee flessen in op te bergen en bijvoorbeeld etenswaren. De isolatie houdt de inhoud koud of juist warm. Aan dit tasje is een speciale band bevestigd met een drukker, zodat dit tasje aan de kinderwagen vastgemaakt kan worden.
  • Uitneembaar geplastificeerd verschoningsmatje (gemakkelijk schoon te maken).

De luiertas kan op diverse manieren gedragen worden. Aan de handvaten of met de verstelbare schouderband over de schouder, schuin gedragen of aan de kinderwagen. Aan de onderzijde van de tas zijn 4 metalen knoppen bevestigd, ter bescherming van de tas, als deze op de grond wordt neergezet. Kortom een super luiertas!

Recensie
Als nieuwe moeder aan mij de eer om deze tas eens goed uit te proberen! Deze hippe tas is zoals hierboven al vermeld in zwart of in retroprint te verkrijgen. Beide hartstikke leuk, echter gebruik ik zelf maar 1 kant omdat ik mijn luiertas altijd vol heb liggen, en “geen zin” heb om alles er uit te halen en de tas om te draaien.
De luiertas zelf oogt mij wat aan de smalle kant, waardoor je al gauw onder in de tas moet graaien voor dat schone rompertje. De extra vakken die de tas bezit -mede omdat deze omkeerbaar is- maken de tas dan toch ruimtelijker. Ik heb diverse vakjes kunnen benutten, die mijn vorige luiertas niet had!

Het kleine dubbelzijdige tasje gebruik ik voor kleine uitstapjes. Deze bevat alleen een luier, doekjes en wat schone spulletjes. Ideaal als je even kort er uit bent, maar toch wat mee wil nemen. De grote luiertas is in dat geval niet nodig, waardoor je niet onnodig veel mee neemt.

Het matje om te verschonen heeft niet mijn voorkeur. Ik vind deze wat klein, waardoor ik er voor gekozen heb het matje van mijn vorige tas mee te nemen. Natuurlijk is het maar waar je voorkeur naar uit gaat, maar ik leg mijn kindje liever geheel op de mat, en dat is bij dit matje niet mogelijk.

Het koeltasje doet fantastisch werk, en houd alles mooi gekoeld. Doordat er bij mij een flesje gelekt had, kan ik uit ervaring zeggen dat het ook allemaal makkelijk schoon te maken is.
Deze luiertas heeft het dan ook gewonnen van mijn vorige -ook wel erg leuke- luiertas, met name vanwege zijn uiterst fijne schouderband, kleur en model. Een tas waar je na je babytijd nog jaren plezier van kan hebben!

Lees ook
Rosehip company introduceert een mini luiertas
Honnislabbers zijn ideaal voor kwijlende baby’s
Dé oplossing voor omvallende buggy’s

Share

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

Hoe verhelp je luieruitslag?

Wanneer je baby’tje pasgeboren is, draait je hele wereld om je kleine spruit. Wanneer je …

Share
Share