Juni-maand is kwartet-maand

Op de lagere school leerde ik alternatieve namen voor maanden, zoals louwmaand (januari) en zomermaand (juni). Maar, Identity Games heeft voor de maand juni ook een alternatieve naam bedacht: kwartet-maand. Een maand waarin het ouderwetse spel kwartetten weer volop in de aandacht staat. Sommige speelgoedwinkels hebben zelfs mooie kortingsacties!

Kwartetspellen van Identity Games zijn erg leuk en leerzaam. Kijk hieronder maar even naar een bespreking uit 2018:

Junimaand: kwartetmaand! Tweede weetjes-kwartet voor 1 euro

Klik <HIER> om de diverse Weetjes kwartetten van Identity Games te bekijken.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Lynx – bordspel – winnaar Speelgoed van het Jaar 6-7 jaar

In de categorie 6 & 7 jaar heeft het spel Lynx (uitgegeven door Identity Games) …