Artzooka! – Paper Monsters

Artzooka! is een inspirerende reeks knutselartikelen voor meisjes en jongens vanaf vijf jaar. Geïnspireerd door de dingen om je heen en je eigen fantasie maak je de mooiste creaties. Met de Artzooka! Paper Monsters maak je snel een eenvoudig je eigen monsters van papier. Na het maken van je papieren vriendjes begint de pret pas echt. Bedenk de leukste verhalen en speel volop met je papieren monsters!

Recensie 
Mijn dochter is een echte knutseltante en dus zijn deze papieren monsters zeker wel aan haar besteed. De set bestaat uit een ringblok met daarin vijftien voorgestanste figuren om de leukste papieren monsters te maken. In elkaar zetten is geen probleem. Je haalt de onderdelen uit het karton, vouwt volgens de aanwijzingen alles langs de lijnen en plakt vervolgens met wat lijm het geheel aan elkaar. Het knutselwerk zal dus niet heel veel tijd in beslag nemen, maar dat is zelfs voor mijn knutselende dochter geen probleem. Ze gaat daarna meteen spelen met haar nieuwe vriendje! Als ze klaar is met spelen krijgt dit monstertje een mooi plekje op de vensterbank of op haar bureau. Ik moet zeggen, zo’n grappig uitziend vriendje staat wel heel gezellig in de kamer…Van mij mag hij blijven!

Alle monsters hebben ook al namen gekregen, deze staan aan de binnenzijde van het ringblok. Persoonlijk vind ik het jammer dat de namen allemaal Engels zijn, maar voor mijn dochter is dat geen enkel probleem. Zij moet vaak lachen om de vreemde namen zoals Burp, Gorky, Cubik en Sushi. Op de eerste pagina’s van het blok wordt er over elk vriendje kort iets verteld. Zo was Cubik bijna uitgestorven, maar wist hij te ontsnappen in een krat. Daar dankt hij ook zijn vorm aan, want toen hij uit het krat geslopen kwam was hij vierkant geworden. Corky is gek op sorbets en is te herkennen aan het feit dat hij maar één tand heeft. Deze verzorgt hij goed zodat hij nog heel lang roomijs kan eten!

Artzooka! TV
Mijn dochter is dol op haar papieren vriendjes en speelt er ontzettend veel mee. Ze zal dan ook wel erg blij zijn als ze  hoort dat dit najaar een programma op Nickelodeon komt waarin de papieren vriendjes een rol spelen. In de televisieserie Artzooka! draait het om coole creaties maken van alledaagse dingen om ons heen. De papieren monsters zijn een onderdeel uit een reeks knutselproducten.

Bestel hier dit product of de andere Artizooka knutselproducten>>

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share