Het is weer RAAK! in De Efteling

Een en al vrolijkheid, dat is wat in me opkomt wanneer ik de dames van Raak! zie en hoor. Leuke liedjes, sprankelende meiden en dit dansjes. En het fijne is dat ik de liedjes in no-time mee kan zingen en zelfs mee kan doen met een aantal dansjes. Dat laatste lukt me bij sommige andere populaire muziektrio’s niet altijd!

 

Meezingen en mee-dansen is altijd gezellig. Dat dachten Nouk, Daan en Sharon kennelijk ook, want zij presenteerden hun nieuwe CD “Het is weer Raak!” in De Efteling. Nu ben ik zelf al dol op De Efteling, maar voor sommige kinderen die ik sprak, was het optreden van Raak! de reden om een bezoekje aan dit pretpark te brengen.

Het was dan ook echt leuk: allerlei liedjes van de CD werden gezongen. Een paar kende ik al van het optreden van Raak! tijdens het Telekids familie-feest, maar sommige liedjes waren ook voor mij, en mijn 10-jarige dochter, nieuw. Gelukkig kregen we de CD mee zodat we op de terugweg konden luisteren en met de karaoke-versie konden proberen hoeveel van de liedjes we al konden meezingen!

Na afloop van het optreden van Raak! namen Daan, Nouk en Sharon ruim de tijd om met alle jeugdige fans op de foto te gaan. Het viel me op hoe jong sommige kinderen waren die al enthousiast mee stonden te zingen.

Het is wel duidelijk dat de dames ook populair zijn bij kinderen die veel jonger zijn dan mijn eigen dochter. De teksten van de liedjes zijn ook echt geschikt voor een grote groep kinderen. Het favoriete liedje van mijn dochter is Huli Tiki Wau en ik ben zelf echt onder de indruk van het lied Mama. Deze CD zal nog veel gedraaid worden door mijn dochter en mij!

Wil je deze CD, met 8 leuke liedjes (en 8 karaoke-versies daarvan) bestellen? Kijk dan op de website van Raak! die sowieso de moeite waard is om te bekijken.

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …