Meerlingmoeders en zwangere vrouwen gezocht!

Trotse Moeders Banner - ZwangeraiAls uitgever van een online magazine over zwangerschap en moederschap, heb ik een bijna chronisch “tekort aan zwangeren”. Een kenmerk van een zwangerschap is namelijk dat deze meestal maximaal 40 weken duurt…..

Daarom een oproep aan zwangere vrouwen die graag over hun zwangerschap willen schrijven op onze website om een mail te sturen naar redactie@trotsemoeders.nl. We zoeken vrouwen die goed en foutloos kunnen schrijven en het leuk vinden om verhalen en foto’s met andere zwangeren en moeders te delen.

hoera-een-tweeling-trotse-moedersWat voor veel moeders ook leuk is om te lezen, zijn verhalen van meerlingmoeders. Ik ben zelf de Trotse Moeder van onder andere een tweeling en vind het zelf nog iedere dag bijzonder om twee verschillende kinderen, die op dezelfde dag geboren zijn, even groot en even zwaar zijn, ieder hun eigen ontwikkeling door te zien maken.

Ben jij zwanger van een meerling of heb je een jonge tweeling, drieling, vierling of …-ling en vind je het leuk om persoonlijke verhalen en foto’s met andere moeders / zwangeren te delen, kun je goed en foutloos Nederlands schrijven, stuur dan een mail naar redactie@trotsemoeders.nl

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …