Supervrienden: Eekhoorn is een held

Eekhoorn heeft een geweldige droom: hij is een held. Als hij wakker wordt, besluit hij echt een held te worden. Maar zo makkelijk gaat dat niet! De klunzige Eekhoorn helpt zijn vrienden van de regen in de drup. Maar net als hij de moed op wil geven, gebeurt er iets waardoor Eekhoorn toch een held wordt.

Recensie
De  zeven supervrienden Bever, Eend, Kikker, Mier, Slak, Eekhoorn en Mol wonen in het Elzen-Eikenbos. Ieder van de vrienden heeft een eigen karakter. Er zijn verschillende boeken over de supervrienden verschenen. Een daarvan is Eekhoorn is een held. Dit is vrolijk en positief boek met gezellige en kleurrijke illustraties.

Eekhoorn wil heel graag een held zijn en iemand helpen, het liefst nog echt redden. Het lukt hem maar niet. Je ziet en voelt de teleurstelling van Eekhoorn als het hem weer niet lukt. Maar uiteindelijk …

Eekhoorn is een held is een leuk boek om gezellig met je peuter of kleuter te lezen. Het biedt voldoende mogelijkheden om samen over door te praten: hoe vindt jij het als iets, wat je graag wilt, niet lukt?

Er is ook een leuke site over de supervrienden met meer informatie en onder andere kleurplaten.

Superdieren: Eekhoorn is een held – Fiona Rempt & Noelle Smit
kartonboekje, hardcover, 24 pagina´s, Van Goor
Bestel dit boek hier>>>

Share

About Isolde

isolde@hupemail.nl'
Werkende moeder van twee dochters (11 jaar en 15 jaar) met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Ik hou van lezen en muziek, yoga houdt me met beide benen op de grond en ik haak/maak graag de meest rare wezens in opvallende kleuren.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share