Circus!

Hoera, het circus komt! De hele stad staat op zijn kop: er marcheren olifanten door de straten en een bonte stoet circuswagens is op weg naar de plek waar de tent komt te staan. Eenmaal daar wordt er hard gewerkt: de grote circustent wordt opgebouwd en er wordt druk geoefend. Want s’ avonds is het tijd voor een schitterend spektakel – ruim baan voor de artiesten!

Wat er allemaal te ontdekken valt: Het circus komt eraan – De tent wordt opgebouwd – Les op de circusschool – De artiesten bereiden zich voor – De voorstelling begint – De grote finale – De laatste bezoekers vertrekken.

Volg  alle circusartiesten, bezoekers en dieren, en je merkt dat dit boek niet één verhaal, maar tien verhalen bevat.

Recensie
Circus!
is een prachtig kijkboek vol met fantasievolle en schitterende illustraties. Het boek bevat 7 grote prenten. En er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uren vermaken met dit boek. Op elke bladzijde is zoveel te zien, dat kinderen elke keer weer wat nieuws zullen ontdekken. Daarnaast kunnen ze door de fantasievolle tekeningen, zelf het verhaal erbij bedenken. Uiteraard kan dit verhaal elke keer weer anders zijn!

Mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar vinden dit boek dan ook erg leuk om te bekijken; de geiten die stiekem van de planten eten, de poes die bovenop de circustent zit en er niet meer vanaf durft, de olifanten die kunstjes doen, en nog veel en veel meer. Elke keer zien ze wel weer wat nieuws en elke keer hebben ze weer een ander verhaal bedacht.

De tekeningen zijn behalve fantasievol, ook erg mooi getekend en kleurrijk. Circus! is een boek wat elke keer weer anders zal zijn. Een boek wat nooit zal gaan vervelen!

Circus! – Doro Göbel & Peter Knorr
Prentenboek, hardcover, 14 pagina’s, Ploegsma
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share