FurReal Friends: Panda Pom Pom

A7275_5010994801762_FRF_Pompom_mijn_Speelpanda_pckPom Pom is een schattige baby panda. Zorg jij goed voor haar? Geef haar een flesje en ze maakt lieve drinkgeluidjes. Zet Pom Pom neer en ze reageert op het geluid van haar panda-rammelaar. Ze kruipt naar jou toe! Pom Pom reageert op jouw stem en aanraking, net een echte panda!

Recensie

Panda Pom Pom van FurReal Friends is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn dochter van 8 is er echter ook helemaal weg van. Ze trekt zich er niets van aan dat de Panda al een naam heeft (Pom Pom) want had al meteen bedacht dat haar nieuwe “baby” Roosje ging heten, vanwege het bloemetje in het haar.

Screenshot 2014-11-08 at 15.55.26Het uit de verpakking halen van deze knuffel was nu een keer geen gedoe met scharen en schroevendraaiers. Slim gedraaide draden zorgen dat het pakket compleet was en snel uit te pakken. En toen kon ons poppen- en knuffelmoedertje haar hart ophalen. Want deze knuffel is interactief en superschattig.

Screenshot 2014-11-08 at 15.56.13Als een echte knuffelbaby wordt deze panda gevoed met het bijgevoegde flesje (en zijn er bijpassende geluiden te horen), er wordt mee gespeeld (er is een rammelaar bij waar de panda op reageert) en er wordt vooral veel geknuffeld.

Pom Pom, oh nee, Roosje 😉 mag mee naar bed, zit samen met mijn dochter aan tafel en krijgt volop aandacht. Mijn dochter wordt beloond met leuke reacties en geluidjes van deze elektronische knuffel en ik, als kersverse ‘oma’ moet alle stapjes en andere prestaties van de knuffel-panda-baby natuurlijk uitgebreid bewonderen!

Bekijk hier een video van FurReal Pom Pom Panda om een idee te krijgen van de spelmogelijkheden:

FurReal Pom Pom Panda
Bekijk op bol.comInteractieve knuffel, Hasbro
Bestel deze FurReal knuffel hier >>>>

Screenshot 2014-11-08 at 15.55.49

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …

Share
Share