Stars Wars 7: The Force Awakens uit op DVD en Bluray [recensie]

Mijn jongste zoon is een enorme Star Wars fan, maar om de nieuwste Star Wars film in de bioscoop te zien, vond ik hem nog wat te jong. Thuis, overdag, met mij in de buurt, leek me een betere optie.

Gelukkig kwam The Force Awakens uit op DVD en BluRay en kregen we een exemplaar ter recensie toegestuurd. Na de honkbalwedstrijd op zaterdagochtend, vertelde mijn zoon dat hij even een film wilde kijken. Ik deed hem een voorstel 😉 Hieronder zijn reactie:

Mijn zoon en ik hebben genoten! Het is echt een schitterende film, om nog héél vaak te zien. Prachtige special effects, gelukkig veel personages uit de vorige films en een aantal -zeer goede- nieuwe. Spannend verhaal (niet tè spannend voor mijn zoon), humor, actie. Kortom: nu al een klassieker!

Overigens is het kijken met een jonge Star Wars fan aan te raden. Dan krijg je tijdens de film allerlei opmerkingen zoals deze:

Hé, de vrouw met de oorwarmers heeft een kind. Samen met je-weet-wel-wie, die ene! Wist jij dat mama?

Ik moest er enorm om lachen, namen zijn kennelijk moeilijk te onthouden 😉

Voor een uitgebreidere recensie van de film zelf, kun je <hier> klikken, maar volgens mij zou iedereen deze film een keer gezien moeten hebben. Ik ben zelf echt geen ‘die-hard’ Star Wars fan, maar ik vind The Force Awakens echt de moeite waard!

Hieronder de links naar zowel de DVD als de BluRay van Star Wars: The Force Awakens:

Hieronder nog de trailer:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …

Share
Share