Tekenaar in de dop

Heb je altijd al willen tekenen, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Dan is dit boek de oplossing voor jou!
Teken, kleur, knip en plak je eigen boek.

Recensie
Een boek om stapsgewijs te leren tekenen voor kinderen vanaf 10 jaar.

Zelf ben ik een echte knutselmoeder. Helaas tot nu toe heb ik nog geen knutselkinderen. Dus toen ik dit boek in handen kreeg maakte ik stiekem een sprongetje. Eindelijk een reden om, in dit geval, te tekenen met mama.

Mijn zoon van 10 jaar heeft totaal geen interesse in tekenen of knutselen. Een uitdaging dus toen hij dit boek van mij kreeg. Samen lezen we de stukjes en hij voort de opdrachtjes uit. Mijn kind zal nooit een groot kunstenaar worden, maar dit gaf hem wel plezier in tekenen en knutselen.

Tekenaar in de dop – Stephane Nicolet
Nederlands, hardcover, 80 pagina’s, Tirion Creatief
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …