Troep (luisterboek)

troepAangewaaide kinderen die samen een chaotisch maar prima bestaan leiden op een woonboot, terwijl hun moeder Taatje de wereld afstruint op zoek naar haar Grote Liefde. Maar hun aangename leven wordt bedreigd door mevrouw Wijfjes van het Zorgbureau.

Recensie
Luisterboeken…mijn kinderen hebben meestal niet het geduld om er naar te luisteren. Na hooguit 3 minuten luisteren gaan ze al weer wat anders doen. In de auto willen ze ook geen luisterboek op hebben, want dat vinden ze saai. Want in de auto willen ze gewoon muziek luisteren.

Voor mijn kinderen is een luisterboek dus niks. Dus moest ik in mijn eentje luisteren naar het verhaal… Ik heb van een kennis gehoord dat het leesboek Troep een geweldig boek is om te lezen, dus ik ben erg benieuwd wat ik van het luisterboek vind.

Al direct valt me op dat Sander de Heer (bekend van o.a. Onderweg naar morgen en stemacteur in tekenfilmseries zoals Spongebob SquarePants en Avatar) een fijne stem heeft om naar te luisteren. Hij leest leuk voor. Zijn manier van voorlezen zorgt ervoor dat het verhaal niet saai is om naar te luisteren.
DSC09508Nadat ik een groot deel van dit luisterboek heb gehoord, probeer ik dit boek (met leeftijdsadvies van 8+) nog maar eens aan mijn zoon te laten luisteren. Ditmaal voor het slapen gaan, nadat ik zelf een gewoon boek heb voorgelezen. En dan blijkt dat dit wel werkt. Hij heeft nu wel de rust om naar de cd te luisteren.

Enige nadeel is dat je niet weet waar je de volgende keer de cd weer aan moet zetten, want hij is heerlijk in slaap gevallen terwijl de cd nog op stond. Als je kind van luisterboeken houdt, dan is Troep zeker aan aanrader!

Troep – Ilse Bos (voorgelezen door Sander de Heer)
Luisterboek, 7 uur, Uitgeverij Rubinstein
Bestel dit luisterboek hier >>>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …