Recensie: Knappe koppen – tellen

Screenshot 2015-09-01 at 17.50.06Een creatief en educatief spel voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Dit spel ontwikkelt getalgevoeligheid en getalbegrip. Ook stimuleert het denk- en observatievermogen. Behalve dat je een knappe kop wordt, is dit spel ook nog eens heel erg leuk om te spelen!

Recensie
Dit spel knappe koppen is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. Dit spel gaat helemaal over rekenen. Mijn zoon (6 jaar) is gek op alles wat met cijfers en rekenen te maken heeft dus hij was helemaal enthousiast toen we dit spel kregen om uit te proberen. De cijfer 1 t/m 10 worden aangeboden. Het is cijfers benoemen, sommetjes doen, maar ook fysiek met je lijf bezig zijn en tellen. Als volwassene ben je de spelleider en lees je op wat de kinderen moeten doen.

Een volwassenen bij het spel is op de jonge leeftijd wel echt nodig om en het voor te lezen en te controleren of het antwoord dat gegeven wordt juist is. Mijn zoon was onwijs enthousiast, maar als getallengek was eigenlijk het spel al wat te makkelijk. Dit is echt een enorm leuk spel met wat jongere kinderen die net de getallen en het rekenen aan het ontdekken zijn.

Met volle enthousiasme van Tijn het spel uitgeprobeerd!
Met volle enthousiasme van Tijn het spel uitgeprobeerd!

Het is vooral leuk om met meer dan 1 kind te spelen. Dan zit er naast leuke activiteiten ook een competitie in. Dat spreekt zeker mijn zoon enorm aan.

Ik moet eerlijk zeggen dat bij het krijgen, ik wat sceptisch was. De doos spreekt mij niet gelijk aan, mijn zoon trouwens ook niet. Design vind ik erg ‘schools’, maar het spel is echt onwijs leuk bedacht. Het is een leuke speelse en afwisselende manier om de getallen te leren voor kinderen. Zeker voor kinderen die in de kleuterklas net met cijfers bezig zijn!

Knappe Koppen: Tellen
Bekijk op bol.comEducatief spel, University Games
Bestel dit spel hier >>>>

Share

About Loes Ahles

loes.ahles@gmail.com'
ik ben Trotse Moeder van een 5-jarige jongen en part-time leerkracht op het voortgezet speciaal onderwijs cluster 3. Ik ben een ondernemend type en hou van lezen, dieren, ijs, vintage en koken.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …

Share
Share