Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep

weerwolvensoep-dolfje-weerwolfje-paul-van-loon-trotse-moedersDolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ Het is Knuppel – de jager. In het Handboek voor weerwolfjagers heeft hij gelezen dat je van weerwolven lekkere soep kunt maken. Zijn kookpot staat klaar. Dolfje is gevangen! Hoe redt hij zichzelf uit de soep? Dolfje verzint het ene verhaal na het andere, de hele weerwolfnacht lang. Maar is dat genoeg om Knuppel op andere gedachten te brengen?

Recensie
Wat een spannend boek weer van Paul van Loon. Prima te lezen voor lezers die nog niet eerder hebben kennis gemaakt met Dolfje Weerwolfje, maar vooral leuk voor fans.

Mocht dit boek je eerste kennismaking zijn met Dolfje Weerwolfje, dan word je vanzelf fan! Dit boek is prima voor te lezen maar ook leuk voor kinderen die al zelf kunnen lezen. Aanrader!

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep – Paul van Loon
Bekijk op bol.comHardcover, 160 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

Voor andere recensies van boeken e.d. van Paul van Loon, klik hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wat doen we met deze grote courgettes? [recept]

Mijn lieve buurvrouw heeft een moestuin en deze floreert zo goed dat ik af en …

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.