Kaartenbox “Kus Kus” voor alle gelegenheden die om meer dan Social Media vragen

kus-kus-kaarten-snor-trotse-moeders-1Een kaartje om sterkte te wensen, om iemand een hart onder de riem te steken, te feliciteren, of gewoon, om te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Omdat je van tevoren niet weet wanneer je welke kaart nodig hebt, is het handig er een stapel van in huis te hebben. Of deze mooie, hardkartonnen kaartenbox die maar liefst 100 kleurrijke ansichtkaarten bevat. In deze kaartenbox van Studio Boot, zit altijd wel een kaartje die je op dat moment nodig hebt.

Recensie
Kus Kus en 99 andere kaarten zijn dus (dûh) honderd kaarten waarbij er voor iedere gelegenheid wel een ontwerp te vinden is. Ik geniet altijd van de producten die uitgeverij Snor uitgeeft, ze zijn nèt iets ander, zorgen altijd voor een (glim)lach en qua ontwerp vind ik ze erg goed.

kus-kus-snor-kaarten-trotse-moeders-4

Zo ook deze kaartenbox van Studio Boot. En ik vind het leuk om weer kaarten in huis te hebben! Bij het doorbladeren van de (stevige kwaliteit) kaarten zag ik al direct een aantal kaarten waarvoor ik een leuke bestemming heb. Gewoon weer eens ouderwets een kaartje sturen, dat is toch veel leuker dan een WhatsApp of een tweet?

Deze kaartenbox bestel je hier >>>> 

kus-kus-snor-kaarten-trotse-moeders-3

En wanneer je toch op de website van Snor bent, kijk dan gerust even verder!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Geef oma een kus – een hilarisch kaartspel

Deze oma lijkt op de oude oma’s van vroeger. Van die oma’s die je een …