Hoe krijgt ze het voor elkaar

In de roman Hoe krijgt ze het voor elkaar schetst Pearson een oergeestig en hartverscheurend verhaal van het geheime leven vol schuldgevoel van werkende moeders, het zelfverwijt, de komische teleurstellingen en de duizelingmakende uitputtingen en de wanhoop.

Recensie
Hoe krijgt ze het voor elkaar
is een heerlijk boek om lekker mee te nemen op vakantie. Het boek zit vol herkenning en is heerlijk geschreven waardoor het makkelijk leest. Zeker in deze tijd waarbij steeds meer moeders werken is dit een treffend boek. Pearson heeft een zeer druk leven als werkende moeder waardoor het soms allemaal even te veel word, maar ook zij moet gewoon door! Het boek is een schot in de roos en daardoor soms erg grappig!

Hoe krijgt ze het voor elkaar – Allison Pearson
Roman, paperback, 368 pagina’s, Uitgeverij Contact
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees ook:
Cool Baby
De baby in de spiegel
Zwangerschapsboek voor mannen

About Nora

Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Dubbel Zes – nieuwste roman van Daphne Deckers [recensie]

De boeken van Daphne Deckers over haar belevenissen als zwangere en als moeder heb ik …