Littlest Pet Shop elfjes achtbaan

 

Dit jaar draait Littlest Petshop niet meer alleen om diertjes, maar zijn er ook elfjes toegevoegd aan de collectie. De elfjes hebben prachtige kleurrijke vleugels en kleine dierenvriendjes. In deze speelset zit een achtbaan, een Littlest Pet Shop elfje en drie verschillende dierenvriendjes.

Om met de Littlest Pet Shop elfjes achtbaan te kunnen spelen, moet hij eerst in elkaar gezet worden. Dit moet echt een ouder doen. Het valt op zich mee; de montage duurt ongeveer 10 minuten. De achtbaan ziet er erg kleurrijk uit en nodigt gelijk uit tot spelen.

De achtbaan is simpel in gebruik. Bij de achtbaan komen 3 losse wagentjes. Plaats een wagentje onderaan de achtbaan bij de trap. Druk voorop de achtbaan op de knop en het wagentje gaat een trede ophoog. Druk dus een paar keer op de knop en vanaf de hoogste trede glijdt het wagentje vanzelf naar beneden. Let wel op dat je elk wagentje goed en netjes onderaan de achtbaan plaatst, want anders kan het wagentje haperen en glijdt deze niet goed naar beneden. Ook moet je met enig beleid en niet te snel achter elkaar het knopje indrukken, anders schieten de wagentjes los. Je moet dus je kind wel af en toe temperen.

Het principe is eenvoudig en leuk. Het is alleen wel erg teleurstellend dat alleen de drie kleine dierenvriendjes van de achtbaan kunnen. De Littlest Petshop elf is hiervoor te groot. Dat vind ik echt een gemis aangezien de meisjes deze speelset vooral willen om dat schattige elfje. Het elfje schittert wel in deze speelset; met of zonder achtbaan wordt hier echt uren en uren mee gespeeld. Wat dat betreft is de Littlest Pet Shop altijd een gegarandeerd succes.

Bestel dit product hier>>
Bekijk hier alle producten van Littlest petshop>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Leuke nieuwe buren

De echte fans van Jane Fallon zeggen dat het een totaal ander boek is dat …

Share
Share