What to expect when you’re expecting

In deze komedie film volg je het leven van vijf verschillende koppels die allemaal binnenkort ouders willen of gaan worden. Alle verschillende facetten komen aan bod. Niet alleen zitten de koppels in verschillende fases van hun relaties, ook op het gebied van kinderwens en de manier van ouder worden, pakken de makers alle uitersten. Onverwacht zwanger, vruchtbaarheidsproblemen, adoptieprocedures en zonder enige moeite zwanger van een tweeling. De levens van de vijf koppels kruizen elkaar regelmatig. Aan het einde van de film, komen zelfs alle levens – hoe kan het ook anders – tezamen. De film neemt je mee op de “roze” wolk en alles wat er bij komt kijken als je een kindje verwacht.

What to expect when you’re expecting is een romantische komedie met een sterrencast (o.a. met Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Ben Falcone en Matthew Morrison) waar je u tegen zegt en is gebaseerd op het gelijknamige – er zeer succesvolle – zwangerschapsboek van Heidi Murkoffs. Desondanks zit het verhaal niet erg sterk in elkaar. Doordat ze echt alle uitersten laten zien, is het een overkill aan verhaallijnen. Vooral omdat deze ook erg stereotype zijn.

Vooral het vader clubje in het park zet nog wel een glimlach op je gezicht, maar voor de rest is de humor niet heel sterk. Zeker met deze cast had ik veel meer verwacht! Desondanks is het wel zo’n film waar je even heerlijk ontspannen naar kunt kijken. Zonder mannen in de buurt en een grote bak popcorn. Gewoon wanneer je even lekker met je pootjes omhoog wilt en de kinderen slapen.

Bestel deze film hier via Bol.com>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share