Kids in Nederland het gelukkigst

Nederland is een waar kinderparadijs. Jongeren geven hun geluk het hoogste cijfer van alle jeugd in Europa, Amerika en Canada. Vooral jongens zijn het gelukkigst hier, maar ook voor meisjes is het in Nederland goed toeven. Dit blijkt uit een studie van het Wereld Gezondheidsorganisatie. Gelukkig scoort Nederland ook goed wat betreft overgewicht. In dat lijstje staan we onderaan met ons landje. Dus de minste overgewicht is nog bij ons.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Van Dale: Woord van het Jaar 2018 bekend!

Sinds 2003 wordt er een Van Dale Woord van het Jaar gekozen. In 2003 was …