LEGO Jurassic World nu ook voor Nintendo Switch

Persoonlijk vind ik alle LEGO games tot nu toe geweldig leuk. Ze volgen het verhaal van de films waar ze op gebaseerd zijn en zitten vol humor. Door de LEGO ‘look’, blijft het er vriendelijk uitzien, en is het dus ook prima geschikt voor jongere (7 jaar of ouder) kinderen (waar de echte films misschien nog een beetje te heftig voor zijn..)

Mijn eigen zoon, 12 jaar, is ook grote fan. En hij heeft zijn eigen recensie geschreven over LEGO Jurassic World voor de Nintendo Switch:

Deze recensie gaat over het spel LEGO jurassic world.

In het spel Jurassic World. Speel je 4 Jurassic films na. Je speelt: Jurassic park, Jurassic park: The lost world, Jurassic park III en Jurassic world. Het spel is in de LEGO stijl met allemaal leuke grappen. Het spel is ook te begrijpen voor jongeren kinderen zodat het spel speelbaar en leuk is voor iedereen.

Het spel bestaat tijdens het spelen vooral uit kleine opdrachtjes die je moet doen. Soms is dat even zoeken maar niks is te moeilijk. Dit spel is ook voor andere platforms zoals Playstation of Xbox. Er zijn eigenlijk geen verschillen tussen die spellen behalve de controls. Dus als je het spel al op de Playstation hebt hoef je het niet perse te kopen. Behalve als je het natuurlijk in de auto wil spelen en dat vind ik zelf erg leuk.

Dit was mijn recensie over LEGO jurassic world voor de Switch

Algemene informatie
LEGO Jurassic World: een avonturenspel in T. rex-formaat, geïnspireerd op de vier Jurassic World-films. Het spel beslaat meer dan twintig jaar van de epische Jurassic World-franchise. Het spannende avontuur stelt onvergetelijke scènes en de actie uit Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en Jurassic World opnieuw voor in LEGO-vorm, met de kenmerkende LEGO-humor. Fans kunnen belangrijke momenten spelen en de uitgebreide eilanden Isla Nublar en Isla Sorna grondig verkennen.

 

Kruip in de huid van heldhaftige filmpersonages zoals Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady in de 20 verhaallevels waarin ze kostbaar amber met dinosaurus-DNA moeten verzamelen. Ze kunnen het verzamelde DNA gebruiken om compleet nieuwe dinosaurussen te creëren en met de dino-aanpasser kleuren, lichaamsdelen en vaardigheden mengen of combineren. Bovendien kunnen ze in de reusachtige voetsporen van de LEGO-dinosaurussen treden en het spel zelf als dinosaurus spelen.

LEGO® Jurassic World voor Nintendo Switch biedt ook drie eerder uitgegeven DLC-pakketten:

1. Jurassic World DLC-pakket: Met toegang tot zes nieuwe personages, twee nieuwe voertuigen, de JURASSIC Response Unit, de JURASSIC WORLD Shuttle, en meer.
2. Jurassic Park-trilogiepakket nr. 1: Biedt toegang tot drie personages en één voertuig: Dino Handler, Eric Kirby en Paul Kirby, en het Animal Control-voertuig.
3. Jurassic Park-trilogiepakket nr. 2: Biedt toegang tot drie personages en één voertuig: Jurassic Park-helikopterpiloot, Lex en Tim Murphy, en Dr. Ian Malcolms cabriolet.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Trivial Pursuit Live! 2 [recensie]

Trivial Pursuit Live! 2 is de nieuwe game installatie van het populaire quiz spel Trivial …