Madagascar 3: The Videogame

Juni is een geweldige maand geweest voor de fans van Madagascar. Niet allen de nieuwe film is namelijk uit gekomen, ook het nieuwe spel Madagascar 3: The Videogame ligt vanaf nu in de winkel!

Het spel is ontwikkeld voor de PS3, DS, 3DS, Xbox en Wii. Iedereen die een van deze spelcomputers heeft, wordt aangeraden om dit spel aan je collectie toe te voegen. In deze game ga je namelijk met de karakters uit de echte film door Europa op weg naar het grote New York. En daar kom je natuurlijk niet zomaar! In elk level kom je de prettig gestoorde Pinguïns weer tegen die opnieuw komen met een leuke opdracht. De een nog gekker dan de ander. Spring, zwem, kruip, huppel en dans naar de eindhalte in New York. En onderweg hiernaartoe, is het ook nog eens aan jou de taak om het circus zo bekend mogelijk te maken.

Niet alleen kom je de oude bekende Alex de Leeuw, Marty de Zebra, Gloria het Nijlpaard en Melman de Giraffe tegen, ook nieuwe gezichten laten zich in deze game zien. Denk hierbij aan Koning Julian, chimpansees Phil en Mason, Stefano de Zeeleeuw, Vitaly de Tijger en Gia de Jaguar! Meer ga ik niet verklappen, maar dat belooft dus een gekke beestenboel te worden!

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share