op zoek naar de soul van de Surinaamse keuken SuriMAM Cooking is een uitnodigend kookboek van de drie zussen Waal met een selectie van de lekkerste recepten en belangrijkste culinaire gebruiken uit Suriname. Met tongstrelende, authentieke Surinaamse gerechten van natuurlijke …
Read More »Puur Pascale 2 [recensie]
Na het succes van ‘Puur Pascale’ pakt Pascale Naessens opnieuw uit met 80 unieke recepten met natuurlijke onbewerkte producten. Haar invalshoek blijft lekker en gezellig koken in combinatie met een gezonde levensstijl. Recensie Het doel van de recepten in Puur Pascale …
Read More »“Eat Green” met Marley Spoon [verslag]
Marley Spoon stuurde onlangs een bericht over de ’Eat Green Challenge’: een campagne met als doel bewuster nadenken over het eten van vlees. In deze campagne, die plaatsvindt van juli tot en met augustus, worden klanten uitgedaagd om minstens één …
Read More »De perfecte Preston [recensie]
In De perfecte Preston deelt Matt Preston, de publiekslieveling van MasterChef Australia, zijn ultieme keukengeheimen. Zijn driehonderd tips zorgen ervoor dat iedereen perfecte gerechten op tafel kan zetten. En met bijna honderd recepten, van Sticky Ribs tot Pasta primavera, kun je deze …
Read More »Eetkalender 2017 – Francesca kookt [recensie]
Na het succes van de Eetkalender 2016 stelt foodblogger Francesca van Berk nu de Eetkalender 2017 samen, met meer dan tweehonderd recepten voor het hele gezin. Nooit meer de vraag ‘Wat eten we vanavond?’, maar een kalender met voor elke …
Read More »