Baby ziet… slaap zacht

baby-ziet-slaap-zacht-recensie-copyright-trotse-moeders-coverDe reeks baby ziet… heeft vele duizenden baby’s voor de eerste keer in contact gebracht met boeken. Want de eenvoudige patronen in combinatie met het contrasterende kleurgebruik trekken als geen ander hun aandacht.

Door naar de beelden te kijken worden bovendien de hersenen en de visuele ontwikkeling gestimuleerd. Dit kijkboek is dan ook uiterst geschikt voor baby’s van enkele maanden oud. Het begin van een levenslange leeservaring! En bovendien zorgt het thema slaap zacht ongetwijfeld voor zoete dromen…

Recensie
Een zwarte voorkant voor een kartonboekje voor baby’s kiezen…. dat zou ik niet gedaan hebben, dacht ik bij mezelf toen ik het boekje baby ziet… slaap zacht opgestuurd kreeg ter recensie. Op de achterkant van het boekje staat echter waarom er gekozen is voor contrasterende kleuren:

baby-ziet-slaap-zacht-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Mooi! Er is dus over nagedacht. En nu begrijp ik ook waarom er gekozen is voor de afbeeldingen en de kleuren ìn het boek. Het zal ongetwijfeld de aandacht weten vast te houden van een jong baby’tje. Het boekje is al geschikt voor kinderen vanaf een maand of drie.

baby-ziet-slaap-zacht-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Ik vind de pagina’s vrij vol, en druk. Maar ik kan me inderdaad voorstellen dat jonge baby’s er door getriggerd worden. Leuk dus, om op die manier al samen met je kleintje een boekje te kunnen ‘lezen’, je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

baby-ziet-slaap-zacht-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Maar ook voor oudere kindjes is dit nog een leuk boekje. Doordat de pagina’s vrij vol staan, is dit boekje ook geschikt om kindjes dingen aan te laten wijzen en wanneer ze nog wat ouder zijn, om samen te gaan tellen. Het enige wat ik zelf niet zou doen, is dit boekje pakken kort voor het slapen gaan 😉

Baby ziet… slaap zacht
Kartonboekje, 20 pagina’s, Oogappel
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share