Me-time op Netflix

TD-20150313-Wink_Netflix-105-5649Meestal werk ik ’s avonds, wanneer de kinderen in bed liggen, tot ongeveer half 10. Daarna is er tijd om samen met de Trotse Vader van mijn kinderen naar Netflix te kijken. We houden gelukkig van dezelfde soorten series die we dan ook gezellig samen kijken. Maar er zijn ook films en series waar hij minder enthousiast over is, en die bewaar ik voor “me-time”.

TD-20150313-Wink_Netflix-037-5304Wil je weten hoe Netflix me-time invult voor StreamTeamers? Klik dan <hier> voor een verslag van een verwenavond >>>>

Me-time: alleen op de bank met wat lekkers onder handbereik. In de winter liefst ook nog onder een dekentje, heerlijk! Op Netflix zijn een aantal filmsseries die ik al vaker heb gezien, soms samen met mijn man, en die hij niet (nog) een keer wil zien. Die zijn dus prima geschikt voor me-time:

Breaking-The-Wavers-netflix-trotse-moedersComo Agua Para Chocolate: een heerlijke film. Het boek heb ik ook meerdere keren gelezen en de verfilming is echt heel goed.

Lie to me: deze serie heb ik al twee keer in zijn geheel gekeken en de derde keer komt er aan. Prachtig! Lees hier meer over waar de serie over gaat >>>>

Chocolat-netflix-trotse-moedersBreaking the Waves: een van mijn all-time-favorite films. Heeft destijds in de bioscoop diepe indruk op me gemaakt en wil ik een keer in de zoveel jaar weer zien.

The Nanny (er zijn maar liefst drie seizoenen beschikbaar van deze serie die ik echt al heel vaak gezien heb, maar die ik leuk blijf vinden);

Under the Dome, serie gebaseerd op een boek van Stephen King, lees hier meer >>>>

The-Nanny-netflix-trotse-moedersSherlock: geweldige serie, kan ik echt meerdere malen kijken. Geldt in iets mindere mate ook voor Elementary.

Dancer in de Dark: heftige, indrukwekkende film met Björk in de hoofdrol. Net zoals Breaking The Waves ook van Lars Von Trier. Niet kijken vlak voordat je gaat slapen!

Orange Is The New Black: zéker na de ontmoeting met een aantal leden van de cast in Londen één van mijn favoriete series. Lees hier het verslag van de meet & greet in Londen >>>>

Dancer-In-The-Dark-netflix-trotse-moedersPretty Woman: al minstens 10 keer gezien en hij blijft geweldig!

The Bletchley Circle: prachtige serie, zeker omdat ik zelf ook dol op wiskunde ben. Op Netflix zijn twee seizoenen beschikbaar, allebei zeer de moeite waard.

Chocolat:  de titel alleen al! En daarbij is Juliette Binoche een van mijn favoriete actrices.

Lie-To-Me-netflix-trotse-moedersTwin Peaks: destijds op televisie gezien, later nog een keer in de herhaling en nu de luxe van Netflix: een aflevering kijken wanneer ik maar tijd en zin heb. En iedere keer wanneer ik deze serie van David Lynch weer opnieuw bekijk, zie ik weer nieuwe dingen.
Prachtig! Hier nieuws over nieuwe afleveringen van Twin Peaks >>>>

Unbreakable-Kimmy-Schmidt-netflix-trotse-moedersUnbreakable Kimmy Schmidt: mijn nieuwste verslaving. Na drie afleveringen te hebben gezien op de Netflix verwenavond wil ik natuurlijk alle afleveringen van deze vrolijke en humorvolle serie zien. Voordeel is dat de afleveringen nog geen half uur duren, dus prima even tussendoor, met een kop koffie, te bekijken zijn. Hier meer over ‘Unbreakable’ >>>>

Meer over Netflix weten? Klik hier >>>>

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share