Top Gun: Maverick [trailer en informatie]

Er zijn vast Trotse Moeders die zich de film Top Gun uit 1986 nog kunnen herinneren. Met Tom Cruise uiteraard, die met deze film het grote publiek wist te bereiken. Voor alle fans van toen, maar ook voor potentieel nieuwe films, komt er eindelijk een Top Gun 2: Top Gun – Maverick.

De hoofdrol van straaljagerpiloot Pete “Maverick” Mitchell wordt opnieuw gespeeld door Tom Cruise, die 30 jaar ouder is geworden maar dat is niet bepaald te zien. Toch is hij in deze film een generatie ouder en wordt hij een soort van coach voor de zoon van zijn overleden vriend. Los van het verhaal zal het ongetwijfeld genieten worden van alle actie en stunts die met de modernere technieken op het grote scherm nog meer indruk zullen maken.

Hieronder de officiële trailer van Top Gun 2 – Top Gun Maverick

TOP GUN: MAVERICK draait vanaf 16 juli 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Algemene informatie
Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, oftewel “Goose”.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen inde gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Met o.a. Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis with Ed Harris

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Amsterdam Light Festival per boot [verslag]

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival …

Share
Share