Uniekaas introduceert Tjiezi

Wie houdt er niet van kaas? Als lekkere snack tussendoor of op de boterham. Uniekaas introduceert Tjiezi, een nieuwe collectie van kaasproducten voor kinderen.

Tjiezi introduceert allerlei verschillende producten. Van voorgesneden plakjes jonge kaas (gewoon of met pizza kruiden) tot speciale kaasproducten die bij uitstek geschikt zijn voor in de trommeltjes mee naar school. Knabbelstokjes met dipkaas of Mozzarella strings (van die staafjes kaas die je los kan trekken). Een gezonde snack als tussendoortje of als aanvulling van bijvoorbeeld de lunch. Door de leuke kleuren en het figuurtje Tjiezi spreekt het in ieder geval erg bij de kinderen aan.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 92% van de kinderen van kaas houdt en 1,5 keer per week tosti’s eten. Kortom, tosti´s zijn hot. Erg handig zijn dan de voorgesneden plakken.

Tjiezi is in bijna alle supermarkten verkrijgbaar. De collectie bestaat uit Jong Belegen kaasplakken, ideaal voor tosti’s, en Pizza 30+ kaasplakken. Verder zijn er drie tussendoortjes: de Mozzarella Strings, Mozzarella Duo Strings (4-pack snack) en de Tjiezi Dippers – broodstengels met gezonde kaasdip.

Behalve in de supermarkt vind je Tjiezi ook online, waar hij zich van zijn meest komische, boevige, energieke en soms emotionele kant laat zien. Op www.tjiezi.com staan grappige games, video’s en het speciale Tjiezi spaarprogramma voor emoticons.

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Wasgij – kaasalarm

WasGij Original 38 Kaasalarm is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie puzzels. …