Anna eet graag fruit

Anna gaat met mama naar de markt om fruit te kopen. Anna is dol op fruit en fruitdrankjes. Ze kopen appels, sinaasappels, bananen, aardbeien… Als Anna en mama thuiskomen maken ze een heerlijke smoothie.

Recensie
Anna eet graag fruit is een erg leuk boekje over fruit. Ideaal als je een peuter of kleuter hebt, die geen of amper fruit eet. Door het lezen van dit boek, is de kans groot dat je kind, fruit ineens een stuk interessanter (en lekkerder) vindt… want als Anna zo graag fruit eet, waarom je kind dan niet? Maar Anna eet graag fruit is niet alleen leuk en handig als je een kind hebt, die amper fruit eet. Het is gewoon een heel leuk èn kleurrijk boekje voor elke peuter en kleuter. Anna eet graag fruit is bovendien ook nog leerzaam, want er worden veel verschillende soorten fruit benoemd in dit boek. Iets dat leuk èn leerzaam is.

Anna eet graag fruit – Kathleen Amant
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Uitgeverij Clavis
Kijk hier voor meer informatie over dit boek>>

Lees meer:
Doe jij al mee met 2×2?

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …