Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te zien in de Nederlandse bioscopen. Het verhaal is gebaseerd op het alom bekende kinderliedje, Berend Botje ging uit varen. Op zondag 26 september a.s. gaat op feestelijke wijze de film in première in Pathé Arena. Het belooft de meest gezellige en avontuurlijke première van het jaar te worden. En jij kunt daar bij zijn!

Over de film

Dit is de eerste bioscoopfilm over Berend Botje; een stoer meisje met een levendige fantasie. Ze is de jongste telg uit de schippersfamilie Botje, die verder bestaat uit vader Botje en opa Botje. De avonturen van de Botjes zijn zo bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een bijzonder ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken, want voor Berend is niets onmogelijk.

Over de cast

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Thomas Acda als opa Botje, Klaas van Kruistum als vader Botje en de jongste Botje: de 11-jarige Doris Zuijderland die met deze rol haar speelfilmdebuut maakt.

Over de première

Programma
Ontvangst pers: 10:00 uur
Rode loper: 10:30 uur
Start zaalprogramma: 11:30 uur

Locatie première:
Pathé Arena / Parkeren kan bij P6
Johan Cruijff Boulevard 600
1101 DS Amsterdam

Over de winactie

Door mee te doen met onze winactie, maak je kans op 4 vrijkaartjes voor de feestelijke première van Berend Botje: het mysterie van het ei. Donderdag 23 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Voor de voorwaarden van deze winactie, klik <hier>.

Wat moet je doen om vrijkaartjes voor de feestelijke première te kunnen winnen?

Meedoen met onze winactie is eenvoudig. Deel deze winactie op Facebook of Instagram en tag degene die je mee wilt nemen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan t/m woensdag 22 september 23.59 uur. Donderdag maken we de winnaar bekend.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share