Valentijn en zijn viool

Valentijn speelt viool. Het is oorverdovend, maar dat heeft hij zelf niet door. Iedereen is er toch blij mee?

Recensie
Wat is Valentijn en zijn viool een heerlijk voorleesboek! Zelf heb ik genoten toen ik dit boek voorlas aan mijn kinderen. Het boek gaat over Valentijn die op vioolles zit. Zelf denkt hij dat hij prachtig kan spelen, maar zijn omgeving denkt er héél anders over. Valentijn snapt er dan ook niks van als mensen zeggen dat zijn muziek verschrikkelijk klinkt. Maar gelukkig zijn er ook mensen die wel blij zijn dat Valentijn op zijn viool speelt. Het lukt Valentijn zelfs om met zijn muziek de vijand weg te jagen. Valentijn en zijn viool heeft een ontzettend leuk en grappig open einde.

Valentijn en zijn viool – Philip Hopman
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, Lemniscaat
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …