Nemo in de kerstvakantie

Nog geen plannen voor in de kerstvakantie?  Nemo heeft speciaal voor de kerst allemaal activiteiten georganiseerd zodat verveling niet nodig is. Zo is er een mogelijkheid om je eigen kerstdiner te onderzoeken, vuur te maken, een insect te vergroten en een rondje om te wereld te maken.

Het ‘kerst- lab’
Alle bezoekers kunnen in de kerstvakantie hun zelf meegebrachte kliekjes onderzoeken. Zit er veel vet in die chocolademousse? Eiwit in je stokbrood met kruidenboter? Of zit er suiker in je fruit ijsje? Er zijn verschillende testen waarmee je kan kijken of er suiker, vet, zetmeel, of eiwit in je eten zit.

TIP: Bij lichtgekleurd voedsel werken de testen het beste. En mocht al het eten als opgegeten zijn bij het kerstdiner: dan heeft Nemo nog genoeg kliekjes klaarstaan om getest te worden.

Nog meer activiteiten
Mocht je geen zin hebben om eten te onderzoeken dan kan je altijd nog naar de theatershow VUUR!. De vuurmaker van Nemo laat zien hoe je vuur maakt en hoe je het kunt bestrijden.

Ook is er een mogelijkheid om met een microscoop een insect tot wel 24 000 keer te vergroten. En een rondje om de wereld te maken in de show ‘voel de wereld’

Openingstijden
Speciaal voor de kerstvakantie is Nemo langer open. Van 24 december tot en met 8 januari is Nemo geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.

LET OP: Nemo is gesloten op 25 december en 1 januari. Ook gelden er voor 24, 26 en 31 december andere openingstijden.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kersttoespraak van de Koning – 2019

Je moet het maar doen: voor vele camera’s een Kersttoespraak houden waarvan je bij voorbaat …