Van dikbillen tot langnekken

Wie heeft de dikste billen? En wie de langste nek? Welke dieren zijn echte steltlopers en welke grootbekken? En hoe zien langoren en streepbeesten eruit? Je komt het allemaal te weten in dit dierenboek boordevol leuke weetjes en grappige vraagjes. Een informatief boek waarin dieren en hun uitzonderlijke eigenschappen worden getoond in tekeningen en foto’s. Voor peuters vanaf 30 maanden.

Recensie
Informatief, kleurrijk, leerzaam én boeiend is Van dikbillen tot langnekken. Duidelijke uitleg en prachtige foto’s zorgen ervoor dat dit boek een compleet en boeiend boek is. Naast de vele foto’s staan en ook tal van prachtige illustraties in dit boek. Kinderen zullen dit boek met volle aandacht gaan bekijken, mede door de vele schitterende natuurfoto’s. Van dikbillen tot langnekken is niet alleen leuk voor peuters en kleuters, maar ook erg leuk voor oudere kinderen. De compleetheid én afwerking van het boek, zorgen ervoor dat ik dit boek een 10+ geef!

Van dikbillen tot langnekken – Mack
Informatief, hardcover, 32 pagina’s, Clavis
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Van boomklimmers tot slaapkoppen
Prinses Arabella vindt een ei
In het bos van de luiaard

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …