De allerleukste vakantie ooit

Van de cover alleen al word ik vrolijk. Mooie kleuren, lieve tekeningen…. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe boek van Seb Braun!

Algemene informatie
Jip en papa gaan op vakantie. Jip verheugt zich op slapen in een tent en kanovaren, maar niets gaat volgens plan…

De allerleukste vakantie ooit is een nieuw boek over Jip, bekend van De allerleukste dag ooit en is een prachtig geïllustreerd, stevig prentenboek van Seb Braun. Dit fantasievolle en warme verhaal met grappige twist aan het eind is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Jip en papa gaan op vakantie. Jip heeft er zo’n zin in! Hij verheugt zich op slapen in een tent en kanovaren. Maar er gaat veel mis: pap weet niet hoe hij de tent moet opzetten, eten maken op een campinggasje blijkt lastig en ook het kanovaren is niet zo eenvoudig als gedacht…
Desondanks beleven Jip en papa samen de allerleukste vakantie ooit!

De allerleukste vakantie ooit – Seb Braun
Hardcover, 40 pagina’s, uitgeverij De Fontein


Mening
Ik vind de tekeningen in het boek echt prachtig. Ze zien er eenvoudig uit, maar er zijn leuke details en het contact tussen vader-en-zoon en ook de manier waarop ze zich voelen, is mooi in beeld gebracht. De tekeningen zijn ook prima geschikt om te gebruiken om tellen of kleuren te oefenen met je kleuter!

Tja, en die allerleukste vakantie ooit? Die is niet zomaar leuk…. het valt in eerste instantie niet zo mee!

Gelukkig loopt het goed af en blijf je na het voorlezen met een glimlach zitten. Aanrader!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share