Aquanura

Aquanura wordt 31 mei 2012 officieel geopend ter ere van het 60 jarige bestaan van de Efteling. Aquanura is de grootste watershow van Europa. Het belooft een sensationele show te worden van water, licht en vuur. Vier kikkers veranderen de rustige Vonderplas in een muzikaal waterballet. Op herkenbare Efteling-muziek van o.a. De Indische waterlelies, Carnaval Festival en Ravelijn komen sprookjes en attracties tot leven. Aquanura zal dagelijks een sprookjesachtige afsluiting zijn van een sprookjesachtige dag!

In de zomermaanden komt de Efteling met een speciaal Aquanura avond-kaartje. Deze kaartjes zijn van 20.00 tot 22.00 uur geldig en geven alleen toegang tot het gebied rond de Vonderplas. Op deze manier kan men de watershow ook bekijken, zonder een Efteling entreekaartje te kopen. Aquanura zal standaard rond sluitingstijd opgevoerd worden. Tot en met 8 juli 2012 is dit rond 18.00 uur en van 9 juli t/m 26 augustus 2012 zal dit rond 20.00 uur zijn. Tijdens de Zeven Mijls Zomerblijft het gebied rond de Vonderplas tot 22.00 uur open. Op deze manier hebben bezoekers ook de mogelijkheid om de watershow in het (schemer)donker te zien. Aan de hand van het aantal bezoekers zal de Efteling bepalen op welke tijden er extra shows gegeven worden. Op de borden bij de Vonderplas zal worden aangegeven op welke tijden deze extra shows zullen zijn.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share