Sprookjescamping: 5-sterren-vermaak voor gezinnen

Binnenkort kunnen jullie lezen hoe Trotse Moeder Mirjam en haar gezin een weekend op de Sprookjescamping hebben ervaren, want zij gaan deze 5-sterren camping namens Trotse Moeders uitproberen. Maar eigenlijk kan ik nu al zeggen dat dat een hele fijne vakantie zal worden. Lees hieronder maar eens wat de Sprookjescamping allemaal te bieden heeft:

Screenshot 2016-05-24 at 08.59.53De veelbekroonde Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier een magische en onvergetelijke vakantie. Iedere dag staan de Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken.

Zo knutselt Hannah de Heldhaftige graag met de kinderen, gaat Buddy Brave het liefste op avontuur in de natuur en gaat Tati de toffe Toverfee de camping over voor haar tandenpoetsclub. Samen met een lange rij kinderen trekt ze richting de wastafels voor een flinke poetsbeurt! Bumpie de Beer rijdt aan het einde van de dag met de Bumpiejeep over de hele camping om bij elke Bumpiehalte kinderen mee te nemen naar de Sprokkelplaats, waar als afsluiter van de dag een geweldige Sprookjes theatershow plaatsvindt.

Screenshot 2016-05-24 at 08.58.12

Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping meer dan genoeg te beleven. De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer. Voor meer informatie kun je de website van de Sprookjescamping bezoeken.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Expeditie Archeon – kamperen in Archeon [verslag deel 1]

Archeon, een park waar je geschiedenis kunt beleven, waar je verhalen kunt horen, kunt zien …